Reeseinspiration

Jag har anlitat Hirsch Produktion vid ett flertal tillfällen. Det första tillfället var i januari 2020 då jag hade en större konferens på Steam Hotel i Västerås för 280 personer. Kunden ville dokumentera eventet. Kent fotograferade under hela konferensen och därefter deras galamiddag. Kunden vare mycket nöjd med bilderna.
I maj 2020 anlitade jag Kent för att filma en begravning där diskretion var ett ledord, vid detta speciella tillfälle och det hanterades utmärkt av Kent.
Sommaren 2020 tog jag återigen hjälp av Kent då för att producera en hemsida till mitt nystartade företag, ReeseInspiration.

Jag hade en bild av hur hemsidan skulle se ut och med Kents kunskap och erfarenhet blev det till och med bättre än vad jag hade hoppats på. Det var många detaljer jag inte tänkt på som Kent förklarade för mig var viktiga, vilket jag uppskattade. Kent var engagerad och när det uppstod frågor så tog han reda på det och löste det hela smidigt. Jag var tacksam att det gick snabbt att få hemsidan klar så att jag nu med stolthet kan marknadsföra mitt företag.

Jag anlitar självklart Hirsch Produktion vid nästa möjliga tillfälle.

Marie Reese
ReeseInspiration AB 

Eventuella frågor skicka SMS till: 0708 28 45 70
Hemsida: reeseinspiration.se