FOTOUPPDRAG

Event, porträtt, produkt, genre, drönarfoto. Som allroundfotograf utför jag flera olika typer av fotouppdrag framförallt i Stockholm. Men jag tar gärna uppdrag i hela Sverige och även utomlands. Slå en signal och berätta vad du behöver få fotograferat.


PORTRÄTT

  • Pressbilder.
  • Medarbetare som ska presenteras på hemsidan eller i personaltidningen.
  • Bilder till årsberättelsen

Det finns många exempel där man behöver porträttbilder på företagets medarbetare. Ibland följer fotografen med under en dag och tar dokumentära bilder för att porträttera en eller flera medarbetare i deras vardag.
Men i de flesta fall avtalar ni en tid för fotografering på företaget. Tillsammans med fotografen väljer ni en lämplig miljö som bäst representerar företaget och motivet. Eller kom till studion, centralt belägen i Stockholm.


DOKUMENTATION

Konferenser och event, pressvisningar, invigningar, lanseringar och mässor. Mycket tid och pengar spenderas för att genomföra lyckade event. Sen låter man en kompis eller medarbetare springa runt med en mobiltelefonen för att ta bilder till hemsidan eller personaltidningen. Anlita en professionell fotograf med riktig kamera nästa gång ni arrangerar en konferens, ett event, deltar i en mässa.


PRODUKTFOTOGRAFERING

Frilagda bilder, produkbilder i miljö, butiksmiljöer, utställningar eller mässor. Bilder på era produkter till katalog, tidskrifter, säljare och web. Ta med produkterna till studion på Upplandsgatan eller så kommer fotografen till er.


DRÖNARFOTO

Flygfoto – Flygfilmning – Drönare – Helikopter

BILDER FRÅN OVAN GER ETT ANNAT PERSPEKTIV
Översiktsbilder på fastigheter, gårdar, golfbanor, parker, etc. Vanligtvis med drönare och vid behov med helikopter.


Fler bildexempel – KLICKA HÄR.