HELIKOPTERFILMNING

Hirsch Produktion erbjuder filmning och fotografering från helikopter eller drönare

HELIKOPTER
Handhållen fotografering av byggnader, områden, händelser. Filmning sker också handhållet, med kamera som har inbyggt bildstabilisering eller kamera monterad på så kallad gimbal. Vi erbjuder inte filmning/fotografering med avancerad gyroutrustning.

Fördelen med riktig helikopter är att man snabbt kan ta sig från ena sidan Stockholm till andra sidan om man behöver fotografera eller filma på olika platser (t ex mäklarfoto). Även om helikoptern har en högre timkostnad så innebär detta att man hinner med fler objekt under kortare tid. Med en drönare måste man sätta sig i en bil och köa sig fram till nästa inspelningsplats. Helikopter är även överlägsen om man ska filma fordon som färdas snabbt, se PokerRun-film. 

DRÖNARE
Fotografering och filmning (HD) med mindre drönare (Yuneec) lämplig för fotografering och filmining av byggnader, områden (t ex golfbanor, friluftsområden, etc) , händelser och inspektion av byggnationer (t ex filma en husvägg för leta skador). Fördelen med drönare är bl a att man kan flyga på låg höjd (strax ovanför marken om man vill), lägre timkostnad än en riktig helikopter, flygning stör omgivningen mindre.