DRÖNARE

Hirsch Produktion erbjuder filmning och fotografering från ovan med drönare.

DRÖNARE
Fotografering och filmning av byggnader, områden (t ex golfbanor, friluftsområden, etc) , händelser och inspektion av byggnationer (t ex filma en husvägg för leta skador). Fördelen med drönare är bl a att man kan flyga på låg höjd (strax ovanför marken om man vill), lägre timkostnad än en riktig helikopter, flygning stör omgivningen mindre.

DRÖNARKORT OCH GODKÄND DRÖNARE
Självklart är jag registrerad med Operatörs-ID och har Drönarkort samt Ansvarsförsäkring. Drönaren är DJI’s senaste modell MED 4K, den väger 249 gram och är C0 klassad vilket innebär att den får flygas över icke-medverkande människor. Dock ej över folksamlingar.


HELIKOPTER
Fotografering och filmning av byggnader, områden, händelser. Filmning sker handhållet, med kamera som har inbyggt bildstabilisering. Vi erbjuder inte filmning/fotografering med avancerad gyroutrustning.

Fördelen med riktig helikopter är att man snabbt kan ta sig från ena sidan Stockholm till andra sidan om man behöver fotografera eller filma på olika platser (t ex mäklarfoto). Även om helikoptern har en högre timkostnad så innebär detta att man hinner med fler objekt under kortare tid. Med en drönare måste man sätta sig i en bil och köa sig fram till nästa plats. Helikopter är även överlägsen om man ska filma fordon som färdas snabbt, t.ex båtrace se PokerRun-film.