FOTOGRAFERING

Fotograf som utfört uppdrag sen 1988.

Jag är en fotograf som är ambitiös, dedikerad, engagerad, lyhörd, ärlig, social, noggrann och nyfiken. Adjektiv som mina kunder och kollegor använt när dom beskrivit mig.

Intresset för fotografering började i tonåren, men det var först i slutet på 80-talet som jag av en slump insåg att jag kunde jobba som fotograf. 1988 registrerade jag min firma och har sen dess jobbat med fotografering och filmproduktion.

Jag kallar mig allround-fotograf då jag inte valt någon speciell nisch inom fotografin. Mina fotouppdrag består vanligtvis av porträtteringar, produktfotografering eller dokumentation av händelser.

Jag är stationerad i Stockholm där jag har mina flesta uppdrag. Men ibland blir det uppdrag både övriga Sverige och världen. Jag fotograferar människor, produkter, evenemang, miljöer och genrebilder, åt företag, föreningar och kommuner.

Är jag inte uppbokad på annat kan jag ta uppdrag med kort varsel. Vet du exakt vad du vill ha när du beställer uppdraget så utförs det till fast pris. I priset ingår oftast generös användningsrätt.

Jag har en egen liten studio nära Odenplan, som lämpar sig för 1-4 personer och produktfotografering av mindre produkter (fåtölj och mindre). Vid behov hyr jag in mig i större studios.