VIDEOPRODUKTIONPRISEXEMPEL: Videofilmning, halv dag – från 5 795 kr (4 timmar, i Stockholm, HD + moms)

videoproduktion filmproduktion

VIDEOPRODUKTION / FILMPRODUKTION

HIRSCH PRODUKTION hjälper företag, föreningar, produktionsbolag och organisationer med videofilmning, redigering och filmproduktion.
  • FÖRETAGSFILM (Corporate video)
  • KONFERENS- & EVENT-FILMNING
  • INSTRUKTIONSVIDEO
  • VOX POP
  • VideoBytes
  • Video PodCast

Oavsett om ni vill göra en företagsfilm som presenterar ert företag, filma en konferens/event, filma en kort videointervju / videobyte för att lägga upp på YouTube, filma när bandet klipps vid en invigning eller få hjälp med att redigera något ni redan filmat så kan Hirsch Produktion hjälpa till med er nästa videoproduktion.

Uppdraget utförs gärna i nära samarbete med kunden. Det är ni som ska använda filmen och ska därför känna att ni påverkar innehållet och slutresultatet. Strävar är att alltid anpassa teknik och arbetsinsats på ett kostnadseffektivt och välplanerat sätt.

 

Kontakta mig så kan vi diskutera dina/era behov.

 

TÄNKVÄRT OM VIDEOPRODUKTION

Utvecklingen har gått fort de senaste 10 åren. I dag kan man både filma och redigera med en smartphone eller läsplatta i bra kvalité. Men det är inte bara bildupplösningen och bildkvalitén som gör en bra film. Det krävs en hel del kunskaper också. Du blir inte en duktig hårfrisör bara för att du har en kam och en vass sax. Att skapa film är ett hantverk som kräver kunskap och erfarenhet, något som inte följer med i kameraköpet. Många gånger är det bättre att anlita någon med rätt kunskaper och lägga sin egen tid på det man själv är bra på.


För mer information om videoproduktion, klicka här